Servicemonteur

Kies voor de allround servicemonteur

Van harte welkom op de website van Van der Griend Technische Dienstverlening! Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en professionele servicemonteur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Tilburg. Dit betekent dat we ook bij u op locatie komen wanneer u in omliggende plaatsen zoals Goirle, Oosterhout en Oisterwijk woont. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan zeker even verder!

Uw storing snel verholpen

Als servicemonteur kunnen wij u een breed pakket van diensten aanbieden wat betreft onderhoudswerkzaamheden. Allereerst kunnen wij u uitstekend van dienst zijn wanneer u onverhoopt last heeft van een storing. Wij komen bij u langs op locatie om dit zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen. Wij stellen altijd eerst een diagnose zodat wij u hierover kunnen informeren en adviseren. Wellicht zijn er namelijk wel verbeteringen van uw installatie mogelijk. Hierdoor kunnen eventuele problemen voor de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen. Ook voor onderhoud aan al uw technische installaties kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan installatietechniek, elektrotechnische en koeltechnische installaties. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een allround servicemonteur in de regio Tilburg, hoeft u niet verder te zoeken!

Maak uw wensen kServicemonteurenbaar

Heeft u naar uw idee te vaak last van storingen en wilt u een expert inschakelen? Of zoekt u een servicemonteur voor reparatie en onderhoud? Wat uw situatie ook is, we bespreken graag de mogelijkheden van onze diensten. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier of bel ons.

   Contact        Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie