Reparatie op locatie

Wij voeren de juiste reparatie uit op locatie

Heeft u een machine die onderhoud of een reparatie nodig heeft? Dan komen wij dit bij u op locatie uitvoeren. Wij weten dat u niet zomaar zonder een machine kunt en dat deze ook niet altijd te vervoeren is. Zeker wanneer de machine eigenlijk diezelfde dag weer bij het bedrijf moet zijn. Wij hebben de kennis en de middelen om ervoor te zorgen dat wij uw machine weer naar behoren kunnen laten functioneren. Het is natuurlijk altijd een stuk prettiger om slechts een onderdeel te vervangen dan de hele machine. Daarom kunt u vertrouwen op de kennis van onze specialisten.

Het prettige aan het uitvoeren van reparatie op locatie is dat u direct kunt worden voorzien van het juiste advies. Hierdoor kunt u een volgend probleem eventueel sneller herkennen en op tijd hulp inschakelen.

Ons streven is dat u snel weer in bedrijf bent

Het uitvoeren van reparatie en/of onderhoud aan de machine bij u op locatie brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen dat dit aanzienlijk scheelt in de kosten maar ook kunt u direct meekijken wat er aan de machine scheelt.

Wij onderhouden ook maReparatie op locatiechines die u kunt huren van Machinevriend. Denk hierbij aan de bekende en vertrouwde merken van: Toro, Vicking, Stihl et cetera. Dit zijn onder andere: kettingzagen, zitmaaiers en motorhakfrezen.

Neem spoedig contact op om erger te voorkomen

Het is raadzaam om spoedig contact op te nemen wanneer uw machine stuk gaat of dreigt te gaan. Hierdoor kunt u een hoop erger voorkomen en niet te vergeten een hoop kosten. Laat daarom op tijd onderhoud uitvoeren, dit kan ook bij u op locatie, voordat het een reparatie wordt.  Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag zo spoedig mogelijk van dienst.

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie