Onderhoudsmonteur

Kies voor de ervaren onderhoudsmonteur

Bent u op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur in de regio Tilburg? Kies dan voor de expertise van Van der Griend Technische Dienstverlening en laat u verrassen door onze scherpe tarieven. Onze specialisatie ligt bij machine reparatie, herstel en onderhoud. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met hydraulische systemen. Deze worden immers ook steeds vaker gebruikt in de werktuigbouwkunde.

Periodiek onderhoud is erg belangrijk!

Bent u de eigenaar van een machinepark? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk periodiek onderhoud is. U kunt hiermee storingen voorkomen. Deze storingen verstoren immers het productieproces en de kosten lopen vaak hoog op. Kies daarom voor de herstel- en onderhoudswerkzaamheden van Van der Griend Dienstverlening zodat u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw machines. Tijdens het onderhoud voeren wij werkzaamheden uit die zijn vastgelegd bij de diagnose. Dit doen wij geheel zelfstandig en u heeft hier dus verder geen omkijken meer naar. Indien gewenst kunt u ook voor preventief onderhoud van uw machines en/of installaties kiezen. Wij kunnen u vervolgens adviseren zodat eventuele storingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Kortom, deze onderhoudsmonteur kan u op diverse vlakken uitstekend van dienst zijn.

Een gespecialiseerdOnderhoudsmonteur team

Kiest u voor de expertise van Van der Griend Technische Dienstverlening? Dan kiest u voor een gedreven team van monteurs, hydrauliek specialisten en werkvoorbereiders. Wij bieden diverse mogelijkheden wat betreft onderhoudscontracten. Het is absoluut de moeite waard om hier eens naar te informeren, vooral de werkzaamheden regelmatig zullen terugkeren. Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons.

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie