Machine reparatie

Wij voeren uw machine reparatie uit

Uw machine vraagt om reparatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom op de website van Van der Griend Technische Dienstverlening! Wij staan voor u klaar als uw machine onderhoud nodig heeft of als u spoedig een servicemonteur wenst om uw machine weer aan de praat te krijgen.

Wij onderhouden en indien nodig repareren wij ook machines die u kunt huren van Machinevriend. Denk hierbij aan de bekende en vertrouwde merken die dit bedrijf verhuurt zoals, Vicking,Toro, Stihl et cetera. Dit zijn onder andere machines als: kettingzagen, zit- maaiers en motorhakfrezen.

Wij zorgen ervoor dat uw machine snel weer in bedrijf is

Wanneer machine reparatie tijdig wordt uitgevoerd, kan het aanschaffen van een nieuwe machine wellicht worden voorkomen. Daarom is het aan te raden om sowieso op tijd onderhoud uit te laten voeren aan de machine(s) om reparatie of vervanging te voorkomen. Hierdoor verliest u geen tijd en productie maar ook zal dit u aanzienlijk in de kosten schelen.

Wij zijn een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf die u het liefst met uw machine komt helpen nog voordat het te laat is.

Machine reparatieWij komen u assisteren op locatie

Heeft u een vraag of spoedig hulp nodig omtrent uw machine? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u slechts onderhoud wilt laten uitvoeren bij u op locatie. Wij bieden u ook een onderhoudscontract aan. Hierdoor weet u zeker dat u optimaal gebruik kunt blijven maken van de machine. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website staat. Ook heeft u de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie