Machine onderhoud

Voor machine onderhoud bent u hier aan het juiste adres

Welkom bij Van der Griend Technische Dienstverlening. Alles betreffende uw machine onderhoud kunt u uitstekend aan ons uitbesteden. Wij zijn gespecialiseerd in technische dienstverlening. Vertrouw de machine, die u gebruikt voor uw woning of bedrijfspand, toe aan een vakkundige monteur om ervoor te zorgen dat uw machine weer naar behoren functioneert. U hoeft er niet direct vanuit te gaan dat u een nieuwe machine hoeft aan te schaffen wanneer deze stuk gaat of dreigt te gaan. Wij hebben de kennis en de materialen om ervoor te zorgen dat wij uw machine weer kunnen repareren. Misschien is het nodig om alleen een deel of onderdeel te vervangen en dit kan u een hoop besparen in de kosten.

Machine onderhoud is van groot belang voor een lange levensduur. Zeker wanneer de machine intensief wordt gebruikt. Hierdoor voorkomt u dat u voor een vervelende verrassing komt te staan.

De specialist voorziet u naast reparaties ook van uitstekend advies

Tijdens het uitvoeren van een reparatie aan de machine of het uitvoeren van machine onderhoud, kunt u een uitstekend advies verwachten. Hierdoor weet u wanneer u hulp moet inschakelen van een van onze specialisten maar ook wat u eventueel zelf kunt doen.

Machine onderhoudTevens zijn wij werkzaam voor Machinevriend. Dit bedrijf heeft een verhuur van tuinmachines die van de meest gerenoveerde bedrijven ter wereld vandaan komen. Deze zijn allen voorzien van de bekende en vertrouwde merken. Denk hierbij aan: Toro, Vicking, Stihl et cetera. De machines die u kunt huren zijn: kettingzagen, zit- maaiers en motorhakfrezen.

Wij komen u direct assisteren

Heeft u een vraag, advies nodig of hulp bij reparaties en/of machine onderhoud? Neem dan contact met ons op en wij zijn u spoedig van dienst. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website is te vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie