Machine monteur

Machine monteur

Van harte welkom bij Van der Griend Technische Dienstverlening. U bent op zoek naar een machine monteur en zodoende bent u hier terecht gekomen. Wij kunnen u een breed scala van diensten aanbieden wat betreft onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Wilt u nieuwe machines aanschaffen? Wellicht kunnen uw oude machines nog gemaakt worden. Dit zal u immers veel geld schelen! Onze servicemonteur komt graag bij u langs om deze te inspecteren. Wij beschikken over diverse onderdelen en hebben de kennis in huis om uw machine vakkundig te repareren. Zo werkt alles snel weer naar behoren en kunt u weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Indien uw machines onverhoopt niet gemaakt kunnen worden, kunt u erop rekenen dat wij u advies op maat geven. Zo bent u in de toekomst verzekerd van goede werkende machines met een lange levensduur.

Machine monteurLange levensduur

Wanneer u werkzaam bent in de werktuigbouwkunde, weet u als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud aan uw machines is. Laat dit over aan de experts van Van der Griend Technische Dienstverlening en u bent gegarandeerd van vakkundigheid en service. Wanneer uw machines regelmatig onderhoud nodig hebben, kunnen wij diverse aantrekkelijke onderhoudscontracten aanbieden. Schakel dus de machine monteur uit Tilburg in en geniet van de lange levensduur van uw machines!

Wij zijn werkzaam in de regio Tilburg maar komen ook langs in omliggende plaatsen, zoals Oisterwijk, Molenschot of Waalwijk. Neem gerust contact op om uw wensen aan ons kenbaar te maken, wij staan u graag te woord!

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie