Bouwmachine laten maken

Uw bouwmachine laten maken

Van harte welkom bij Van der Griend Technische Dienstverlening! U bent op zoek naar mogelijkheden om uw bouwmachine te laten maken en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. Zoek niet verder want deze klantgerichte machine monteur staat voor u klaar. Wij zijn werkzaam in de regio Tilburg en komen graag bij u op locatie, ook wanneer u bijvoorbeeld in Oisterwijk, Molenschot of Waalwijk woont.

Bouwmachine laten makenWij komen graag bij u langs

Wij zijn een specialist op het gebied van machine onderhoud en reparaties, dus ook uw bouwmachine kunt u door ons laten maken. Ons vakkundige team heeft de nodige ervaring en kennis in huis om u snel van dienst te zijn. Het kan immers een hoop geld kosten wanneer uw machine onverhoopt stuk gaat. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen en daarbij zijn wij u graag van dienst. Ook kunnen wij een diagnose voor u stellen die wordt aangevuld met professioneel advies. Wij hebben de beschikking over diverse onderdelen waardoor wij in staat zijn om u een totaalpakket aan te bieden.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer u regelmatig gebruikt maakt van een bouwmachine, is het belangrijk om deze regelmatig te laten nakijken. Daarom bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Wilt u optimaal gebruik maken van uw machines? Schakel dan de expertise in van onze servicemonteur die bij u langskomt om uw bouwmachine te laten maken.

   Contact         Bel ons!


Contactgegevens

Mozartlaan 218
5011 SV Tilburg
06-25098204
info@onderhoudsmonteur-nederland.nl

Onze locatie